Sponsoring

Sponsort u een weeskind?

U kunt een kind sponsoren voor €23.50 per maand. Om u hiervoor op te geven, gaat u als volgt te werk.
 • 1. Kies welk kind u wilt sponsoren. (druk op url voor een overzicht van alle kinderen)
 • 2.Vul onderstaand sponsorformulier in
 • 3. Wij nemen contact met u op met aanvullende informatie in verband met de sponsoring.

  Toelichting
  Voor € 23,50 per maand kunt u een kind sponsoren. Omdat in het kindertehuis de kinderen permanent wonen en wij kosten maken voor huisvesting, educatie, voedsel, kleding en medicatie is de €23.50 niet genoeg voor 1 maand. Daarom worden de kosten van één kind door meerdere sponsors voldaan. U kunt zelf kiezen welk kind u wilt sponsoren en of u wilt sponsoren voor :
  Educatie: onderwijs, van basisschool tot middelbare school en vakonderwijs
  Huisvesting en kleding: een veilige en schone leefomgeving en voldoende kleding
  Voedsel en medicatie: voldoende gezonde (warme) maaltijden en medische zorg

  Wanneer het kind van uw keuze al voor alle 3 de kostenposten wordt gesponsord dan ontvangt u van ons een voorstel voor het sponsoren van een ander kind. Als sponsor ontvangt u twee maal per jaar een verslag over het welzijn van uw sponsorkind met een recente foto en/of een tekening.

  Post sturen en ontvangen
  Als u sponsor wordt, ontvangt u een foto en achtergrondgegevens van het kind. Elk jaar krijgt u een nieuwe foto en twee brieven. U kunt zelf ook een kaart of brief in het Engels sturen. Vermeldt u bij het adres ook altijd de naam van het kind. 
  Wij adviseren geen postpakket te sturen. Bij de douane worden pakketjes namelijk vaak achtergehouden. Foto’s, tekeningen en stickervelletjes komen meestal wel aan. Wij verzoeken u vriendelijk om geen adresgegevens in de brief of op de enveloppe te vermelden. Daarmee wordt uw privacy gewaarborgd en tevens worden bedelbrieven vermeden, die erg schadelijk zijn voor de ontwikkeling van het kind.
  Houdt u er rekening mee dat het voor de sponsorkinderen niet altijd even makkelijk is om zich te verplaatsen in de belevingswereld van de sponsor. Daarom vinden ze het soms moeilijk om persoonlijk te reageren op wat u schrijft. De kinderen vinden het altijd fantastisch om van u post te ontvangen!
  We hopen natuurlijk van harte dat u uw sponsorkind blijft ondersteunen totdat hij of zij het kindertehuis verlaat. Mocht u om wat voor reden dan ook anders beslissen, wilt u dan rekening houden met een opzegtermijn van drie maanden? Wij hebben dan de tijd om een andere sponsor te zoeken.

  Duur van de sponsoring
  Het sponsorprogramma is erop gericht kinderen de kans te geven op te groeien tot zelfstandige jongvolwassenen. Daarin heeft een (beroeps)opleiding een belangrijke plek.
  Zodra deze is afgerond, kan de jongere het kindertehuis huisverlaten. De medewerkers van de organisatie helpen hem of haar met het vinden van een baan. Net als in Nederland kan dat moment per persoon verschillen. De een is klaar op zijn of haar zeventiende, een ander studeert totdat hij of zij vierentwintig is. Zodra de opleiding is afgerond, krijgt u daarover officieel bericht.

  Aanmelding
  Als u een weeskind wilt sponsoren, vul dan onderstaand formulier in. Deze zal door de contactpersoon voor de sponsoring van kinderen in behandeling worden genomen. De contactpersoon voor de sponsoring is Tamara Verspuij.

  Sponsorformulier

   Selecteer een te sponsoren kind (verplicht)

   Selecteer de categorie waarvoor u wilt sponsoren (verplicht)
   EducatieHuisvesting en kledingVoedsel en medicatie

   Uw voor- en achternaam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Straatnaam en nummer (verplicht)

   Postcode (verplicht)

   Plaats (verplicht)

   Aanmelden nieuwsbrief

   Eventuele vragen of opmerkingen

   Print Friendly, PDF & Email