Update keniasupport

Als bestuur willen we onze sponsoren graag op de hoogte houden van het nieuws omtrent de Stichting en het weeshuis. Hieronder volgt een kort verslag van de veranderingen waarmee we in 2017 te maken krijgen. Het zijn leuke stappen in de ontwikkeling van de Stichting Kenia Support.

2016 was het jaar waarin besloten werd om onze focus primair te richten op het weeshuis ‘Lioness Cubs Home’. De Engelse stichting ‘Lioness Cubs Home’ draagt momenteel de verantwoordelijkheid voor het weeshuis.
Lag altijd het speerpunt van onze activiteiten op het sponsoren van scholieren en studenten, nu zal het runnen van het weeshuis een groter gedeelte van tijd en geld in beslag nemen. In 2016 werd al betaald voor het schoolgeld van de kinderen van Lioness Cubs. In de toekomst zal het sponsoren van scholieren en studenten in Mombasa worden afgebouwd en zullen we ons volledig richten op het weeshuis.

Er zijn een aantal uitdagingen:

  • Het uitbreiden van de Trust in Kenia die verantwoordelijk zijn voor het management.
  • Huisvesting: willen we blijven huren of toch een eigen onderkomen kopen?
  • Wat wordt het beleid voor de langere termijn? Hoeveel kinderen kunnen we opvangen en tot welke leeftijd blijven we hen ondersteunen?

Al deze zaken wordt over nagedacht. We bidden voor een gezegend 2017 en hopen op de blijvende steun van onze donateurs!Durk Boschma (BESTUUR)

Print Friendly, PDF & Email