Gift Kringloopcentrum ‘t Trefpunt

Kenia Support heeft een gift a € 1.000,- ontvangen van het Kringloopcentrum ‘t Trefpunt. Voor meer informatie omtrent het ‘t Trefpunt verwijzen we u door naar hun website. Zij schrijven hierover het volgende:

Kenia support u allen denk ik wel bekent heeft in juli een gift van ‘t Trefpunt mogen ontvangen van 1000 euro. De gift is voor het project “Laat kinderen studeren”. Durk en Tineke Boschma & Romke en Lotty de Vries zijn nauw betrokken bij dit project. Het is jaren geleden door Tineke ontstaan die vrijwilligerswerk wilde doen in arme landen. In Kenia worden kansarme kinderen van de straat geholpen en verblijven in een weeshuis. Durk en Tineke bezoeken al vele jaren achter elkaar Kenia om zo ook te kijken hoe het er bij staat. Ze helpen dan in het weeshuis en hebben gesprekken met de personen die daar de verantwoording hebben. Door de financiële steun kunnen deze kinderen naar school en krijgen ze onderwijs zodat ze ook door kunnen groeien.

Gift Kringloopcentrum 't Trefpunt aan Kenia Support
Gift Kringloopcentrum ‘t Trefpunt aan Kenia Support
Print Friendly, PDF & Email